1 2 3 4 5

Lagervaror 

A4 ark

Vi har ark för laser, bläckstråleskrivare och kopiering. Vi kan erbjuda papper med eller utan tryck i olika gramvikter och papperskvalitéer. Hos oss kan du få råd och hjälp med att hitta rätt papper för din skrivare.

Thermoetiketter

Beroende på vilken thermoskrivare Du använder har vi många olika format. Vi trycker även upp efter dina önskemål med eller utan tryck på etiketterna.

Etiketter på löpande bana

Vi har många olika format på piggmatade etiketter 1 till 4 etiketter i bredd. Finns som lagervara. Kan också anpassas efter önskemål.

Packsedelkuvert, Jiffypåsar och olika typer av kuvert

Vi har kurirpåsar, säkerhetspåsar och påsar med hängare e.t.c. Vi kan erbjuda specialtryck. Kontakta oss för mer information. Du kan få bubbelpåsar och Jiffypåsar i alla format, bruna, vita samt skinpackade. Vi kan också erbjuda Kuvert till CD-skivor och 3,5"-disketter i kraftig kartong med antistatbehandlad bubbelfolie.
Vi har blixtlåspåsar i mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det finns många varianter med eller utan skrivfält och i tjockare plast för vassa eller tunga föremål.
Vi har ett brett sortiment av packsedelskuvert och kan också erbjuda tryck på packsedelskuvert.

Neutrala blanketter

Vi har ett stort sortiment av standardblanketter för: order, fakturering, krav, betalningspåminnelser, hyresavier, lönespecifikationer med mera.

Datalistor

Datalistor finns i över 100 olika varianter. Välj mellan otryckta, blå/vita eller gul/bruna. Från 1 till 4 ex, själkopierande eller med karbon.

Frakthandlingar

Adresslappar och fraktsedlar för många olika typer av gods kan du lätt beställa från oss. De kan anpassas till den typ av skrivare som du har.