1 2 3 4 5

Etiketter 

Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av etiketter - allt från små adresslappar att sätta på kuvert till specialutformade etiketter för miljöer med höga krav som t ex sjukvård eller industri.

Vi har material som klarar stora påfrestningar och har lång hållbarhet. Vi hjälper dig att välja rätt tryckmetod för att ta fram just den etikett du behöver.

Specialtryckta etiketter

Vi kan ta fram en etikett precis efter dina önskemål. Välj själv vilken färg och storlek Du vill ha. Det finns en mängd olika material och häftämnen anpassade efter användningsområde. Kyla, fukt eller värme - vi hjälper dig att hitta rätt etikett och rätt teknik.

Screentryckta etiketter

För etiketter som ska vara väderbeständiga är screentryck den bästa tekniken. Vi kan hjälpa till med screentryck av etiketter i 1-färgstryck till avancerat flerfärgstryck. Exempel är bildekor, dekaler och emblem, fönsterdekorer, golvdekorer, kartongskyltar och magnetskyltar.

Transportetiketter - adressetiketter med eller utan tryck

Vilket etikettformat passar till din skrivare samt vilket material på etiketten önskar du. Kontakta oss, så vi kan hjälpa dig för rätt etikettvariant.

Digitaltryckta etiketter

Ett bra ekonomiskt alternativ för etiketter i små upplagor. Tryck i en eller flera färger.

Säkerhetsetiketter-stöldmärkning

Standardetikett har ett unikt löpnummer me d streckkod för effektiv inventariehantering för att kunna hanteras i ett inventarieregister. Lämpligt för bl a möbler och diverse teknikutrustning och PC som inte är stöldbegärlig. Löpnummer är även skrivet med vanligt typsnitt för att kunna läsas av manuellt.
Etiketterna har texten ID-MÄRKT INVENTARIE som visar att inventarien är märkt för hög inventariekontroll på företaget.

Etiketten är petsäker, vilket innebär att den är svår att avlägsna från inventarier, och den går i sönder i samband med att man försöker ta bort etiketten.
Hela etiketten är skyddslaminerad för att kunna motså avtorkning med kemiska lösningsmedel.

Stöldmärkningsetiketetrna är av samma typ som våra inventarieetiketter, men har en laserutskuren ID-text som man applicerar märkvätska genom.
Detta lämnar en permanent stöldskyddsmärkning i plast, glas och lackerade ytor.

Emballage-etiketter

Vi kan ta fram självhäftande varnings-, symbol- och adressetiketter i flera olika varianter med häftämnen som fäster på alla underlag. Tryckt på till exempel fluorescerande papper för bästa möjliga synbarhet.

Laser-, kopierings- och inkjetetiketter

Kombietiketter i högvitt papper för laserskrivare, kopiatorer och bläckstråleskrivare. Ger bästa utskriftskvalitet, både i svartvitt och i färg. Finns i alla standardformat och dessutom för utskrift direkt från ordbehandlingsprogram. Lagervara, kan anpassas efter kundens önskemål.

Thermoetiketter

Beroende på vilken thermoskrivare Du använder har vi många olika format. Vi trycker även upp efter dina önskemål.

Etiketter på löpande bana

Vi har många olika format på piggmatade etiketter 1 till 4 etiketter i bredd. Finns som lagervara. Kan också anpassas efter önskemål.